Ga verder naar de inhoud

Onze strafste op maat gemaakte spelen

De Aanstokerij ontwikkelt jaarlijks meer dan tien spelen op maat voor allerlei verschillende organisaties en klanten. In dit steeds groeiende overzicht vindt je onze allerstrafste realisaties.

Spelen filteren

Over wat?

Voor wie?

A total of 41 items found. Showing 41 items on page 4 of 4.
Opvoeding & Ontwikkeling

BabbelArt laat jongeren babbelen over kunst en cultuur

1 maart 2018

Hoe babbel je met jongeren over kunst en cultuur? Welke artistieke activiteiten willen zij organiseren?

Om dit gesprek op een speelse, interactieve manier met jongeren te kunnen aangaan, kwam Lasso, het Brussels netwerk voor cultuurparticipatie en kunsteducatie, bij ons aankloppen.

Opvoeding & Ontwikkeling

Daar is Bibster!

4 mei 2017
Het was vandaag 'full house' voor de lancering van het bibliotheekintroductiespel voor klasgroepen dat we ontwikkeld hebben i.s.m.…
Mediawijsheid

Cyber-Scan helpt scholen in de strijd tegen cyberpesten

7 maart 2017

Samen tegen (cyber)pesten met ‘Cyber-Scan’, onze ontwikkeling in opdracht van Mediawijs (het Vlaamse kenniscentrum Mediawijsheid), in samenwerking met de Universiteit Antwerpen en met steun van de Departementen Media en Onderwijs. Deze toolkit helpt je het anticyberpestbeleid van je school vorm te geven.

Opvoeding & Ontwikkeling

'Iedereen Speelvogel!' officieel voorgesteld

10 januari 2017

Als er één ding is dat kinderen over heel de wereld gemeenschappelijk hebben, is het dat ze graag spelen. Het recht op spel staat centraal in 'Iedereen speelvogel', onze ontwikkeling voor Plan International België. In het spel leren kinderen solidair wereldburger te zijn, en op te komen voor hun recht op spel.

Mediawijsheid

Vers van de pers! Dossier 116 000

6 september 2016

'Dossier 116 000' is een detectivespel dat we ontwikkelden voor Child Focus. Kinderen onderzoeken tijdens het spel een mysterieuze verdwijning waarin onveilig internetgebruik een rol speelt. Zo leren ze op een veilige manier over moeilijke thema's als weglopen, seksuele uitbuiting en veilig internet.