Ga verder naar de inhoud

Onze kalender

Er is altijd heel wat in beweging op De Aanstokerij. Hier vind je de activiteiten waarvoor je je individueel kan inschrijven. Wat je zoal kan verwachten? Speelse vormingen, TTT's (train-the-trainers), ontbijtsessies, en nog veel meer.

3
april
2023
+
Meerdere dagen

De Spelbedenkers (paasvakantie)

Heb je zelf al eens een spel gemaakt aan de hand van een verhaal of een voorwerp? Zin om bestaande spelen te pimpen en extra regels te verzinnen of een heel nieuw spel te bedenken? Dan is het kamp ‘De Spelbedenkers’ dat we deze paasvakantie met Sporty organiseren helemaal op jouw maat!

3
juli
2023
+
Meerdere dagen

De Spelbedenkers (zomervakantie)

Heb je zelf al eens een spel gemaakt aan de hand van een verhaal of een voorwerp? Zin om bestaande spelen te pimpen en extra regels te verzinnen of een heel nieuw spel te bedenken? Dan is het kamp ‘De Spelbedenkers’, dat we in juli met Sporty organiseren, helemaal op jouw maat!

6
oktober
2023
+
Meerdere dagen

Castle Quest: Een participatieplan in 48 uur

Interessant voor Jeugdwerk

In dit weekend voor jeugdraden van De Aanstokerij en Bataljong zet je de eerste speelse stappen van een heus participatieproject binnen je stad of gemeente. De perfecte aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2024!

Vorige activiteiten

Wil je weten welke activiteiten je zoal gemist hebt? Kijk dan even naar ons overzicht van afgelopen activiteiten.

Wil je op de hoogte blijven van wat er nog aan zit te komen? Hou dan deze pagina zeker in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Op zoek naar een vorming voor je hele team?

Wil je graag een vorming volgen met heel je team? Dan kan je terecht op onze webshop, waar je kan filteren op thema en doelgroep. Zo vind je de perfecte vorming en vraag je met een paar klikken een (vrijblijvende) offerte aan.