Ga verder naar de inhoud

Onze kalender

Er is altijd heel wat in beweging op De Aanstokerij. Hier vind je de activiteiten waarvoor je je individueel kan inschrijven. Wat je zoal kan verwachten? Speelse vormingen, TTT's (train-the-trainers), ontbijtsessies, en nog veel meer.

28
augustus
2024
+
Meerdere dagen

Basistraining voor kandidaat-vrijwilligers

Interessant voor Vrijwilligers

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team komen versterken met hun talent!
De basistraining is de ideale start van jouw vrijwilligersengagement bij De Aanstokerij. We dompelen je er onder in de wereld van spel als vormingsmethode en gaan samen op zoek naar hoe wij maximaal kunnen inspelen op jouw talenten.

15
september
2024
+
Meerdere dagen

De Gouden Dobbelsteen 2024

Bedacht je een educatief en innovatief kaart- of bordspel dat klaar is om met de wereld gedeeld te worden? Dan ben je vast blij om te horen dat De Gouden Dobbelsteen in samenwerking met VIVES Spellenlab en Cartamundi opnieuw gelanceerd wordt! 🎲

Vorige activiteiten

Wil je weten welke activiteiten je zoal gemist hebt? Kijk dan even naar ons overzicht van afgelopen activiteiten.

Wil je op de hoogte blijven van wat er nog aan zit te komen? Hou dan deze pagina zeker in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Op zoek naar een vorming voor je hele team?

Wil je graag een vorming volgen met heel je team? Dan kan je terecht op onze webshop, waar je kan filteren op thema en doelgroep. Zo vind je de perfecte vorming en vraag je met een paar klikken een (vrijblijvende) offerte aan.