Ga verder naar de inhoud

Rookvrije 'Zever in pakskes-challenge'

18.11.2020

Sta je in de 3de graad secundair onderwijs? We dagen je samen met Gezond Leven uit voor de ‘Zever in pakskes-challenge’.

Sta je in de 3de graad secundair onderwijs? We dagen je samen met Gezond Leven uit voor de ‘Zever in pakskes-challenge’.

Ga alleen, met je collega's of je leerlingen de uitdaging aan en breng de slogan ‘Mijn school X bouwt mee aan een rookvrije, kritische en weerbare generatie!’ in beeld aan de hand van een leuke foto. Zet jullie creativiteit in the picture. Letterlijk!

En win een toffe spelbegeleiding van 'Zever in pakskes' over het thema roken voor de 3de graad secundair onderwijs (ter waarde van €250).


Over wat?

Meer over Gezondheid

Gezondheid

100mg spelen bij Multipharma

17 april 2024

Welke waarden en competenties staan centraal bij een patiëntencoöperatie zoals Multipharma? De Aanstokerij ontwikkelde voor hen een speelse methodiekenset voor medewerkers van Multipharma, waarin ze ontdekken hoe de waarden hun dagelijkse werking stuurt, zodat ze patiënten en klanten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Gezondheid

Spelen (is goed) voor je gezondheid

3 april 2024

Op 7 april blaast de Wereldgezondheidsorganisatie spreekwoordelijke kaarsjes uit. We vieren dan ook elk jaar die verjaardag met Wereldgezondheidsdag, en dit jaar staat "mijn gezondheid, mijn recht" centraal. Via spel kan je kennis over gezondheid voor verschillende doelgroepen toegankelijk maken, dus tonen we graag onze gezondste spelen.

Gezondheid

Interview: Spelend Pyjamadag in met Bednet!

15 maart 2024

Hoe bereid je een klas voor op een leerling die de lessen een tijdje digitaal zal moeten volgen? Samen met Bednet maakten we het Bednet Klasspel, dat leerlingen in het lager onderwijs aan het denken zet over wat er zoal bij komt kijken en wat het effect van zo'n afwezigheid is op de klas.