Ga verder naar de inhoud

Spelen kopen

Om met iedereen te spelen zijn we niet met genoeg op De Aanstokerij. Daarom bieden we ook heel wat spelen te koop aan, zowel eigen ontwikkelingen als spelen van andere organisaties. Dan kan je met de spelen aan de slag waar en wanneer je maar wilt!

  • Wil je je groep (klas, leden, collega’s …) eens op een andere manier laten kijken naar een thema dat je nauw aan het hart ligt?
  • Ben je op zoek naar een leermethode die ‘goed blijft plakken’?
  • Heb je die besmettelijke spelkriebel te pakken?
  • Zoek je een gebruiksklare methodiek waar je nog jarenlang urenlang plezier aan hebt?

Als je ‘ja’ hebt geantwoord op een van die vragen, dan zit je bij ons aan het juiste adres (het eigenlijke adres staat iets lager op deze pagina, red.), want spel is de ideale vormingsmethode! Als je ‘nee’ antwoordde, is het hoog tijd dat je eens iets nieuws uitprobeert.

Of je het nu wil hebben over duurzaamheid of diversiteit, management of mentaal welzijn … bij ons vind je een ruime selectie aan spelen die je kan gebruiken om maatschappelijke thema’s bespreekbaar te maken. Ons aanbod bestaat uit een gezonde mix van zelf ontwikkelde spelen en spelen van andere organisaties, dus er is zeker voor ieder wat wils.

Spelen(boeken) kopen

Je kan op drie verschillende manieren spelen(boeken) van ons kopen:

De spelenwinkel

In onze spelenwinkel in Leuven kan je elk spel en spelenboek inkijken en extra info en advies vragen. Je kan betalen met cash of via bancontact.

Leraar met lerarenkaart of jeugdwerker? Profiteer van 10% extra korting op elke aankoop in de winkel!

Adres:
Naamsesteenweg 130, 3001 Leuven (Op 5 minuten wandelen van Heverlee station)

Openingsuren:

De winkel is open op afspraak van maandag t.e.m. donderdag. Plan je bezoek en we maken je verder wegwijs in ons aanbod.

In de webshop

Klik door naar de webshop, kies een spel of spelenboek en bestel meteen!

Bestellingen worden verzonden via DPD, een afhaalpuntlevering bij een DPD-punt in je buurt of zijn (op afspraak) gratis af te halen in de winkel van De Aanstokerij.

Als je kiest voor levering bij je thuis, werk ... rekenen we verzendingskosten aan op basis van het gewicht van je bestelling. Na ontvangst van betaling worden bestellingen elke donderdag om 11u verzonden via DPD. Dus wil je zeker zijn van verzending op die dag, dan speel je ons best je bestelling door vóór 11u. Dan mag je je bestelling verwachten binnen 1 tot 3 werkdagen.

Online betalen gebeurt via onze betalingspartner Mollie. Je kan betalen met een Visa- of Masterkaart, via de Bancontact betaalknop, iDEAL, of via bankoverschijving. Een bestelling wordt behandeld van zodra we akkoord krijgen van de instelling voor de beveiligde bankbetaling en Mollie.

Leerkrachten krijgen met de Lerarenkaart van Klasse een korting van 10% op hun aankoop in de webshop. Je vindt de kortingscode als je je inlogt met een geldig Lerarenkaartnummer op de website van Klasse.

Via mail of telefoon

Werk je met een bestelbon? Mail dan naar shop@aanstokerij.be of bel 016 22 25 17 en speel je bestelling door!

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag, van 09u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00.

Spelonderdeel verloren? We helpen je graag verder!

Laat ons weten welk onderdeel je mist. Wij sturen je (in de mate van het mogelijke) het ontbrekende spelonderdeel toe.