Ga verder naar de inhoud

Speel een spel met begeleiding

Wil je een groep prikkelen, motiveren of aan het denken zetten over een bepaald thema? Bij een begeleid spel komt een speltrainer het spel ter plaatse met jullie spelen.

Na het spel volgt een nabespreking, waarbij de groep dieper ingaat op het thema en de inzichten die ze tijdens het spelen opgedaan hebben.

Spelbegeleiding op maat van je groep

Jong en oud, nog op de schoolbanken, actief in het jeugdwerk, of al aan het werk, er is niemand die niet van spel geniet. Daarom bieden we begeleide spelen aan voor verschillende doelgroepen.

Boek een begeleid spel

Online

Vraag een vrijblijvende offerte aan via het online boekingsformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor verdere concrete afspraken.

Telefoon
  • Planning & Boekingen: 016 29 74 58
  • Algemeen : 016 22 25 17
E-mail

Mail naar begeleiding@aanstokerij.be voor een persoonlijke prijsberekening en zoek samen met ons naar de voordeligste boeking.

Opgelet!
Vergeet niet om je begeleiding tijdig aan te vragen. Om meer kans te maken op een beschikbare speltrainer vraag je je begeleiding best 3 maanden op voorhand aan.

Prijzen

Hieronder vind je de prijzen voor één speltrainer voor één begeleiding, per doelgroep en speelduur, in een handig overzicht.

We hanteren een doelgroepgerichte prijszetting en zoeken voor ieders wensen en budget een aanbod op maat. Om de doelgroep te bepalen, kijken we naar de deelnemers aan de begeleiding.

Waarover kan je spelen?

Je kan je met De Aanstokerij niet enkel uitleven in heel wat verschillende spelen, we bieden ook spelen aan over heel wat verschillende maatschappelijke thema's. Nieuwsgierig naar waarover je met ons aanbod kan spelen?

Wereldburgerschap

Al spelende ontwikkelen de spelers zich tot actieve wereldburgers, betrokken bij de wereld, dichtbij en veraf.

Mentaal welzijn

Via spel kan je een omgeving creëren waarin spelers vrijheid en veiligheid ondervinden. Daarnaast is het een natuurlijke motivator. Om een…

Samenwerking & Teambuilding

Spel leent zich er perfect toe om in te zetten op de groepssfeer en de samenwerking en communicatie in je groep te stimuleren.

Ons aanbod

Ons hele aanbod aan begeleidingen vind je terug op onze webshop, met alle filters die je maar wensen kan. Zoek op type spel, doelgroep, thema, taal, of gebruik de zoekfunctie om te zoeken wat je wilt.

Hou onze kalender in de gaten

We organiseren regelmatig activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn, en waarvoor je jezelf dus gewoon kan inschrijven.

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je in ons aanbod niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Geen probleem, want we werken ook op maat. Contacteer ons met je vraag, en we gaan samen met jou op zoek naar de mogelijkheden.

Planningsverantwoordelijke Ines helpt je graag verder!

Ines Leyn

Verantwoordelijke Administratie
'Bio-speler'