Ga verder naar de inhoud

Samenwerking & Teambuilding

Spel leent zich er perfect toe om in te zetten op de groepssfeer en de samenwerking en communicatie in je groep te stimuleren.

Waarom teambuilding en samenwerking via spel aanpakken?

Door met je groep samen te spelen, kan je heel wat bereiken:

  • De samenwerking binnen de groep verbeteren
  • Je groepsgenoten beter leren kennen
  • Omgaan met groepsdruk
  • Leren wat de kenmerken van een goede samenwerking zijn
  • Elkaars talenten leren kennen en appreciëren
  • ...

Boost de groepssfeer van je team

Is er iets leuker dan samen spelen?

In onze teambuildings garanderen we je niet enkel een leuke activiteit, we zorgen er ook voor dat je teamleden iets over zichzelf en over het team leren. Zo kan je inzetten op plezier én de groepssfeer boosten.

Zet in op de samenwerking binnen je team met deze spelen

Ga nog een stapje verder en neem de samenwerking en communicatie binnen je team onder de loep met deze spelen:

HET TEAMSPEL

€ 27,50

Spelend samenwerken met jongeren

Wil je als spelend werken aan de samenwerking van je team, of ben je op zoek naar een speelse teambuilding? Op onze webshop vind je ons hele aanbod over het thema, en kan je zowel spelen kopen als begeleidingen aanvragen.

Inzichten en nieuws over Samenwerking & Teambuilding

Social skills

Meer spelen, minder pesten!

30 januari 2024

Van 10 tot 18 februari is het de Vlaamse Week tegen Pesten en zetten ook wij helemaal in op verbondenheid om pesten tegen te gaan. Pesten voorkomen hoeft geen saaie bedoening te zijn waarin iemand gewoon uitlegt dat pesten echt niet oké is. Pak je het op een leuke en interactieve manier aan, dan krijg je iedereen mee in je verhaal.

Spel als vormingsmethode

Webinar: teamversterkende spelen

12 december 2023

Hoe kan je via spel aan een sterk team werken? Speltrainer Hendrik heeft het antwoord op die vraag al bij tientallen organisaties gedemonstreerd. In deze videoreeks deelt hij zijn expertise over hoe je a.h.v. het teammodel van Lencioni een goed geolied team wordt. Via speelse methodieken ontdek je de onderdelen van een goed draaiend team, waardoor je de sfeer en de resultaten zal zien verbeteren.

Samenwerking & Teambuilding

Speelse versterking voor je jeugdwerking

21 november 2023

Het eindejaar is in zicht, een nieuw jaar vol speelplezier ligt op de loer! Heeft je jeugdwerking nog een paar gaatjes in de agenda? Wat een gelukkig toeval, zeg! Tussen deze speltips vind je vast en zeker een leuke groepsactiviteit waarmee je niet alleen een goede samenwerking in de groep stimuleert, maar ook maatschappelijke thema's bespreekbaar maakt.