Ga verder naar de inhoud

Samen veerkrachtig via spel

30.09.2022

Van 1 tot 10 oktober zetten we tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid het belang van een goede geestelijke gezondheid én van veerkracht in de verf.

Het leven zoals we dat kennen wordt intussen al een paar jaren serieus op z'n kop gezet, wat een enorme druk legde op het mentaal welbevinden van velen. Hoe kunnen we onze balans het beste bewaren? Door veerkrachtig te zijn! En veerkrachtig zijn, dat doen we samen.

Boost de veerkracht van je leerlingen

In de volgende spelen ontdekken je leerlingen het belang van veerkracht, hoe ze hun veerkracht kunnen versterken net zoals je een spier traint en doen ze inspiratie op hoe ze flexibel kunnen omgaan met moeilijke momenten om zich beter in hun vel te voelen.

Opgekikkerd

€ 64,50

Meer over Mentaal welzijn

Diversiteit

Inclusief spelen

26 november 2022

De Verenigde Naties heeft 3 december uitgeroepen tot ‘Internationale Dag voor Mensen met een Beperking', een dag waarop gelijke kansen voor hen centraal staan. Als je aan het spelen wilt gaan met een diverse groep, of je spelers de leefwereld van mensen met een beperking wilt leren kennen, dan kunnen deze spelen je een handje helpen.

Mentaal welzijn

Tien Aanstekelijke anti-stress tips

27 oktober 2022

Op november is het Stress Awareness Day, dus we delen graag de favoriete anti-stress tips van ons team. Het is namelijk heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Stressverlies gegarandeerd!

Mentaal welzijn

Het grote emotiekwartet

3 september 2021
Bang, boos, verrast of blij ... In het gratis downloadbaar spel ‘Het Grote Emotiekwartet’ leren je leerlingen van de 2de en 3de graad lager…