Ga verder naar de inhoud

Hoe maak je je beleidsnota nog straffer en meer gedragen?

16.03.2016

Op zoek naar een inspirerende methode die je organisatie kan helpen om goede strategische keuzes en acties voor de toekomst te formuleren?

Misschien kunnen wij wel helpen.

PLAI is een tool gebaseerd op AI (appreciative inquiry of waarderend onderzoek) waarmee je zowel medewerkers, vrijwilligers, raad van bestuur als andere stakeholders actief kan betrekken bij de uitwerking van je beleidsnota.

Op een manier die energie geeft, kracht brengt en inspeelt op talenten!

Onder leiding van een professionele speltrainer gaan de deelnemers aan de slag en komen ze via actieve werkvormen tot sterke ideeën voor de toekomst.

Zo zet PLAI je verder op weg in je beleidsnotatraject.

Wil je weten wat PLAI kan betekenen voor jouw organisatie, vereniging of groep? Neem dan contact op met Hendrik, of vraag de begeleiding meteen aan.

Hendrik Bens

Senior speltrainer
'Tactische samenspeler!'

Meer over Organisatiecultuur & -management

Communicatie & Feedback

Sluit het jaar af met een speelse traktatie

25 november 2022

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij ... Het was weer een jaar waarin we allemaal héél hard gewerkt hebben, en dan mag er ook stilaan wat ontspannen worden. Kijk daarom eens hoeveel verdwaald kleingeld je kan vinden, en trakteer jezelf en je team op een van deze professioneel verantwoorde spelen.

Mentaal welzijn

Tien Aanstekelijke anti-stress tips

27 oktober 2022

Op november is het Stress Awareness Day, dus we delen graag de favoriete anti-stress tips van ons team. Het is namelijk heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Stressverlies gegarandeerd!

Communicatie & Feedback

Trakteer je (leidings)ploeg op aanstekelijk spel en speelse vormingen!

3 september 2018
Wil je spelen met velen, maar ontbreekt het je aan tijd om een massaspel in elkaar te boksen? Heb je altijd al eens een escape game willen…