Ga verder naar de inhoud

Hoe maak je je beleidsnota nog straffer en meer gedragen?

16.03.2016

Op zoek naar een inspirerende methode die je organisatie kan helpen om goede strategische keuzes en acties voor de toekomst te formuleren?

Misschien kunnen wij wel helpen.

PLAI is een tool gebaseerd op AI (appreciative inquiry of waarderend onderzoek) waarmee je zowel medewerkers, vrijwilligers, raad van bestuur als andere stakeholders actief kan betrekken bij de uitwerking van je beleidsnota.

Op een manier die energie geeft, kracht brengt en inspeelt op talenten!

Onder leiding van een professionele speltrainer gaan de deelnemers aan de slag en komen ze via actieve werkvormen tot sterke ideeën voor de toekomst.

Zo zet PLAI je verder op weg in je beleidsnotatraject.

Wil je weten wat PLAI kan betekenen voor jouw organisatie, vereniging of groep? Neem dan contact op met Hendrik, of vraag de begeleiding meteen aan.

Hendrik Bens

Senior speltrainer
'Tactische samenspeler!'

Meer over Organisatiecultuur & -management

Talenten & Competenties

Focus op talent binnen je lokaal bestuur

7 mei 2024

Een team met ruimte voor ieders unieke talenten gaat met plezier werken! Lokale besturen krijgen daarbij een duwtje in de rug via het vormingsfonds ‘Focus op Talent’ van Diverscity. De ideale manier om eens (voordeliger) te proeven van een vorming van De Aanstokerij!

Spel als vormingsmethode

Webinar: teamversterkende spelen

12 december 2023

Hoe kan je via spel aan een sterk team werken? Speltrainer Hendrik heeft het antwoord op die vraag al bij tientallen organisaties gedemonstreerd. In deze videoreeks deelt hij zijn expertise over hoe je a.h.v. het teammodel van Lencioni een goed geolied team wordt. Via speelse methodieken ontdek je de onderdelen van een goed draaiend team, waardoor je de sfeer en de resultaten zal zien verbeteren.

Communicatie & Feedback

Sluit het jaar af met een speelse traktatie

14 november 2023

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij ... Het was weer een jaar waarin we allemaal héél hard gewerkt hebben, en dan mag er ook stilaan wat ontspannen worden. Kijk daarom eens hoeveel verdwaald kleingeld je kan vinden, en trakteer jezelf en je team op een van deze professioneel verantwoorde spelen.