Ga verder naar de inhoud

Sluit het jaar af met een speelse traktatie

14.11.2023

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij ... Het was weer een jaar waarin we allemaal héél hard gewerkt hebben, en dan mag er ook stilaan wat ontspannen worden.

De perfecte gelegenheid om jezelf en je team dus nog op een leuk spel te trakteren voor het einde van het jaar. Met deze spelen zit je zeker goed!

Tegen het einde van het jaar kan je op de werkvloer met een dubbel gevoel zitten. Enerzijds is het tijd om een heel klein beetje uit te bollen, maar anderzijds is die ene laatste moment het perfecte moment om iets nieuws uit te proberen en een frisse wind door je groep te laten waaien, zodat iedereen het volgende jaar met goede moed kan beginnen.

Deze speelse tools combineren het nuttige met het speelse, waardoor je ongegeneerd aan het spelen kan gaan deze december!

Wil je dat jouw traktatie nog toekomt voor het einde van het jaar?

Plaats dan vóór 21 december 2023 je bestelling op onze webshop.

Groeien op het werk

Het nieuwe jaar komt er bijna aan, en daar horen heel wat goede voornemens bij. Het kan zijn dat een paar werknemers zich voornemen om een nieuwe stap te zetten binnen hun werk. Deze speelse tools kan je inzetten in het kader van loopbaanbegeleidingen, coachings, of opvolggesprekken. Pak je die speels aan, dan krijg je iedereen mee!

Waardevol

€ 25,00

Collega-communicatie

Als je samen met anderen werkt, dan komt daar automatisch communicatie bij kijken. Dat betekent niet dat die communicatie overal vlot en open verloopt. Met deze spelen leert je team verbindend communiceren, waarbij je werknemers meer inzicht krijgen in hun eigen gevoelens en die van anderen en welke behoeften erachter schuilgaan. Zo zullen ze sterker in hun schoenen staan en beter in staat zijn om eerlijker te kunnen luisteren en spreken.

Kracht van diversiteit

Een team bestaat uit verschillende mensen, die vaak ook verschillende achtergronden hebben. Zulke diversiteit is niet alleen geen probleem, maar is een meerwaarde voor de ploeg. Met deze spelen leer je ieders verhaal beter kennen.

Kwinkslag

€ 30,50

Speel je liever een spel met begeleiding?

We bieden ook vormingen, trainings en teambuildings aan waarbij één van onze speltrainers bij jullie langskomt.


Meer over Communicatie & Feedback of Verbindend communiceren of Diversiteit of Organisatiecultuur & -management

Samenwerking & Teambuilding

Speelse versterking voor je jeugdwerking

21 november 2023

Het eindejaar is in zicht, een nieuw jaar vol speelplezier ligt op de loer! Heeft je jeugdwerking nog een paar gaatjes in de agenda? Wat een gelukkig toeval, zeg! Tussen deze speltips vind je vast en zeker een leuke groepsactiviteit waarmee je niet alleen een goede samenwerking in de groep stimuleert, maar ook maatschappelijke thema's bespreekbaar maakt.

Diversiteit

Inclusieve spelen

3 oktober 2023

Vandaag wordt er voor de tweede keer de Dag van Inclusie gevierd! Dit jaar worden organisaties uitgedaagd om creatieve acties naar meer inclusie te zetten. Een spel spelen is ook een creatieve daad. En het telt helemaal mee als je tijdens het spelen kan stilstaan bij de kracht van inclusie en hoe je je werking inclusiever kan maken!

Organisatiecultuur & -management

Ahoi! 'Visie in zicht' bij Ferm Kinderopvang

22 september 2023

Kinderbegeleiders van Ferm Kinderopvang zetten zich elke dag in voor kwaliteitsvolle opvang, en kunnen vanaf nu de pedagogische visie van Ferm al spelend (her)ontdekken. Het spel ‘Visie in zicht’ is een zeereis langs de ankers van hun visie.