Ga verder naar de inhoud

Sluit het jaar af met een speelse traktatie

14.11.2023

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij ... Het was weer een jaar waarin we allemaal héél hard gewerkt hebben, en dan mag er ook stilaan wat ontspannen worden.

De perfecte gelegenheid om jezelf en je team dus nog op een leuk spel te trakteren voor het einde van het jaar. Met deze spelen zit je zeker goed!

Tegen het einde van het jaar kan je op de werkvloer met een dubbel gevoel zitten. Enerzijds is het tijd om een heel klein beetje uit te bollen, maar anderzijds is die ene laatste moment het perfecte moment om iets nieuws uit te proberen en een frisse wind door je groep te laten waaien, zodat iedereen het volgende jaar met goede moed kan beginnen.

Deze speelse tools combineren het nuttige met het speelse, waardoor je ongegeneerd aan het spelen kan gaan deze december!

Wil je dat jouw traktatie nog toekomt voor het einde van het jaar?

Plaats dan vóór 21 december 2023 je bestelling op onze webshop.

Groeien op het werk

Het nieuwe jaar komt er bijna aan, en daar horen heel wat goede voornemens bij. Het kan zijn dat een paar werknemers zich voornemen om een nieuwe stap te zetten binnen hun werk. Deze speelse tools kan je inzetten in het kader van loopbaanbegeleidingen, coachings, of opvolggesprekken. Pak je die speels aan, dan krijg je iedereen mee!

Waardevol

€ 25,00

Collega-communicatie

Als je samen met anderen werkt, dan komt daar automatisch communicatie bij kijken. Dat betekent niet dat die communicatie overal vlot en open verloopt. Met deze spelen leert je team verbindend communiceren, waarbij je werknemers meer inzicht krijgen in hun eigen gevoelens en die van anderen en welke behoeften erachter schuilgaan. Zo zullen ze sterker in hun schoenen staan en beter in staat zijn om eerlijker te kunnen luisteren en spreken.

Kracht van diversiteit

Een team bestaat uit verschillende mensen, die vaak ook verschillende achtergronden hebben. Zulke diversiteit is niet alleen geen probleem, maar is een meerwaarde voor de ploeg. Met deze spelen leer je ieders verhaal beter kennen.

Speel je liever een spel met begeleiding?

We bieden ook vormingen, trainings en teambuildings aan waarbij één van onze speltrainers bij jullie langskomt.


Meer over Communicatie & Feedback of Verbindend communiceren of Diversiteit of Organisatiecultuur & -management

Organisatiecultuur & -management

Productiecoaching: 'Ken je bedrijf, 24plus'

5 juli 2024

24+, het customer care center voor KBC aan hoog tempo groeien. Daarom ontwikkelden ze het spel 'Ken je bedrijf, 24plus', waarmee medewerkers hun bedrijf leren kennen. En voor de final touches deden ze beroep op een productiecoaching van De Aanstokerij.

Talenten & Competenties

Focus op talent binnen je lokaal bestuur

7 mei 2024

Een team met ruimte voor ieders unieke talenten gaat met plezier werken! Lokale besturen krijgen daarbij een duwtje in de rug via het vormingsfonds ‘Focus op Talent’ van Diverscity. De ideale manier om eens (voordeliger) te proeven van een vorming van De Aanstokerij!

Wereldburgerschap

Samen naar een herdruk van 'Got your back'!

2 mei 2024

Vorig jaar ontwikkelde De Aanstokerij samen met Stad Leuven 'Got your back', een spel waarin spelers ervaren hoe het is om gediscrimineerd te worden en hoe ze als omstander kunnen ingrijpen. Voor de herdruk van dit spel organiseren we een intekenactie, zodat je nu al een of meerdere exemplaren kan verzekeren om te verdelen onder scholen, sportclubs, bibliotheken ...