Ga verder naar de inhoud

Sluit het jaar af met een speelse traktatie

14.11.2023

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij ... Het was weer een jaar waarin we allemaal héél hard gewerkt hebben, en dan mag er ook stilaan wat ontspannen worden.

De perfecte gelegenheid om jezelf en je team dus nog op een leuk spel te trakteren voor het einde van het jaar. Met deze spelen zit je zeker goed!

Tegen het einde van het jaar kan je op de werkvloer met een dubbel gevoel zitten. Enerzijds is het tijd om een heel klein beetje uit te bollen, maar anderzijds is die ene laatste moment het perfecte moment om iets nieuws uit te proberen en een frisse wind door je groep te laten waaien, zodat iedereen het volgende jaar met goede moed kan beginnen.

Deze speelse tools combineren het nuttige met het speelse, waardoor je ongegeneerd aan het spelen kan gaan deze december!

Wil je dat jouw traktatie nog toekomt voor het einde van het jaar?

Plaats dan vóór 21 december 2023 je bestelling op onze webshop.

Groeien op het werk

Het nieuwe jaar komt er bijna aan, en daar horen heel wat goede voornemens bij. Het kan zijn dat een paar werknemers zich voornemen om een nieuwe stap te zetten binnen hun werk. Deze speelse tools kan je inzetten in het kader van loopbaanbegeleidingen, coachings, of opvolggesprekken. Pak je die speels aan, dan krijg je iedereen mee!

Waardevol

€ 25,00

Collega-communicatie

Als je samen met anderen werkt, dan komt daar automatisch communicatie bij kijken. Dat betekent niet dat die communicatie overal vlot en open verloopt. Met deze spelen leert je team verbindend communiceren, waarbij je werknemers meer inzicht krijgen in hun eigen gevoelens en die van anderen en welke behoeften erachter schuilgaan. Zo zullen ze sterker in hun schoenen staan en beter in staat zijn om eerlijker te kunnen luisteren en spreken.

Kracht van diversiteit

Een team bestaat uit verschillende mensen, die vaak ook verschillende achtergronden hebben. Zulke diversiteit is niet alleen geen probleem, maar is een meerwaarde voor de ploeg. Met deze spelen leer je ieders verhaal beter kennen.

Speel je liever een spel met begeleiding?

We bieden ook vormingen, trainings en teambuildings aan waarbij één van onze speltrainers bij jullie langskomt.


Meer over Communicatie & Feedback of Verbindend communiceren of Diversiteit of Organisatiecultuur & -management

Diversiteit

Interactief spel 'Op ‘t eerste gezicht' leert kinderen over de gevolgen van discriminatie

21 maart 2024

Op 21 maart, de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie, lanceren Amnesty-jongerengroep Rebel With A Cause en De Aanstokerij het interactieve spel 'Op ‘t eerste gezicht'. Dit spel, speciaal ontworpen voor 10- tot 12-jarigen, stelt verschillende vormen van discriminatie aan de kaak.

Gezondheid

Spelen met grenzen

22 februari 2024

Tijdens de Week van Lentekriebels staan relationele en seksuele vorming centraal over heel Vlaanderen. Wat bij beide thema's komt kijken is het stellen en respecteren van persoonlijke grenzen. Speltrainer Marike maakte een selectie van speelse methodieken om het over grenzen te hebben.

Social skills

Meer spelen, minder pesten!

30 januari 2024

Van 10 tot 18 februari is het de Vlaamse Week tegen Pesten en zetten ook wij helemaal in op verbondenheid om pesten tegen te gaan. Pesten voorkomen hoeft geen saaie bedoening te zijn waarin iemand gewoon uitlegt dat pesten echt niet oké is. Pak je het op een leuke en interactieve manier aan, dan krijg je iedereen mee in je verhaal.