Ga verder naar de inhoud

Leuke groepsgesprekken uit je eigen printer

19.01.2022

Sinds we op De Aanstokerij 'Spic &Span' ontwikkelden, is deze wasemmer met 25 propere gespreksmethoden dé manier om groepsgesprekken leuker en efficiënter te maken.

Zitten je kasten echter vol en heb je nergens plaats voor een emmertje, maar heb je wel ruimte op je harde schijf en wat printerpapier op overschot? Dan hebben we goed nieuws: we bieden ‘Spic & Span’ is nu ook aan als gratis download. Deze printbare versie kan je zelf thuis of op kantoor afdrukken.

'Spic & Span' is een kant-en-klare tool die jullie creatieve proces faciliteert, van de eerste brainstorm over een project tot de evaluatie van activiteiten. Selecteer een wasprogramma, zoek het nodige klein materiaal bij elkaar en blaas een nieuwe, maar vooral speelse wind door jullie groepsgesprekken.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? We bieden deze printversie van ‘Spic & Span’ tijdelijk gratis aan als cadeautje op onze webshop. Aarzel dus niet en probeer het zeker met jouw team uit!



Meer over Communicatie & Feedback of Samenwerking & Teambuilding of Social skills

Samenwerking & Teambuilding

Zet de zomer teambuildend in

24 april 2024

Als je heel stil bent en héél goed luistert, hoor je het misschien al... De zomer die je roept!

Hoog tijd dus al een gezellig uitbol-momentje met je collega's in te plannen. En is er iets leuker dan samen spelen?

Mediawijsheid

Safehaven: tot de metaverse veilig is voor jongeren

16 februari 2024

De metaverse maakt steeds meer deel uit van de online leefwereld van kinderen en jongeren. Helaas schuilen er ook online risico’s in deze digitale werelden. Daarom werkte De Aanstokerij mee aan het Roblox-spel SAFEHAVEN van Plan International. Dit spel sensibiliseert jongeren over hun gendergelijkheid en grensoverschrijdend gedrag.

Social skills

Meer spelen, minder pesten!

30 januari 2024

Van 10 tot 18 februari is het de Vlaamse Week tegen Pesten en zetten ook wij helemaal in op verbondenheid om pesten tegen te gaan. Pesten voorkomen hoeft geen saaie bedoening te zijn waarin iemand gewoon uitlegt dat pesten echt niet oké is. Pak je het op een leuke en interactieve manier aan, dan krijg je iedereen mee in je verhaal.