Ga verder naar de inhoud

Leuke groepsgesprekken uit je eigen printer

19.01.2022

Sinds we op De Aanstokerij 'Spic &Span' ontwikkelden, is deze wasemmer met 25 propere gespreksmethoden dé manier om groepsgesprekken leuker en efficiënter te maken.

Zitten je kasten echter vol en heb je nergens plaats voor een emmertje, maar heb je wel ruimte op je harde schijf en wat printerpapier op overschot? Dan hebben we goed nieuws: we bieden ‘Spic & Span’ is nu ook aan als gratis download. Deze printbare versie kan je zelf thuis of op kantoor afdrukken.

'Spic & Span' is een kant-en-klare tool die jullie creatieve proces faciliteert, van de eerste brainstorm over een project tot de evaluatie van activiteiten. Selecteer een wasprogramma, zoek het nodige klein materiaal bij elkaar en blaas een nieuwe, maar vooral speelse wind door jullie groepsgesprekken.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? We bieden deze printversie van ‘Spic & Span’ tijdelijk gratis aan als cadeautje op onze webshop. Aarzel dus niet en probeer het zeker met jouw team uit!Meer over Communicatie & Feedback of Samenwerking & Teambuilding of Social skills

Conflict & polarisering

Makkelijker praten over moeilijke onderwerpen

8 juni 2022
Hoe praat je op een leuke manier met kinderen over soms moeilijke onderwerpen?
Communicatie & Feedback

Leef! Werkboeken rond Verbindend Communiceren

3 juni 2022

De Leef! werkboeken gebaseerd op Verbindende Communicatie leren leerlingen om op een bewuste, respectvolle manier te communiceren.

Samenwerking & Teambuilding

Zet de zomer teambuildend in

2 juni 2022
Als je heel stil bent en héél goed luistert, hoor je het misschien al... De zomer die je roept! En nu iedereen begint uit te kijken naar de…