Ga verder naar de inhoud

Leuke groepsgesprekken uit je eigen printer

19.01.2022

Sinds we op De Aanstokerij 'Spic &Span' ontwikkelden, is deze wasemmer met 25 propere gespreksmethoden dé manier om groepsgesprekken leuker en efficiënter te maken.

Zitten je kasten echter vol en heb je nergens plaats voor een emmertje, maar heb je wel ruimte op je harde schijf en wat printerpapier op overschot? Dan hebben we goed nieuws: we bieden ‘Spic & Span’ is nu ook aan als gratis download. Deze printbare versie kan je zelf thuis of op kantoor afdrukken.

'Spic & Span' is een kant-en-klare tool die jullie creatieve proces faciliteert, van de eerste brainstorm over een project tot de evaluatie van activiteiten. Selecteer een wasprogramma, zoek het nodige klein materiaal bij elkaar en blaas een nieuwe, maar vooral speelse wind door jullie groepsgesprekken.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? We bieden deze printversie van ‘Spic & Span’ tijdelijk gratis aan als cadeautje op onze webshop. Aarzel dus niet en probeer het zeker met jouw team uit!Meer over Communicatie & Feedback of Samenwerking & Teambuilding of Social skills

Mentaal welzijn

Bedank de leerkracht met een spel

7 juni 2023

Nog op zoek naar een leuke manier om de leerkracht van je kroost te bedanken voor het fijne schooljaar? Met een spel van De Aanstokerij zit je zeker goed en kan de leerkracht in kwestie volgend schooljaar lekker aan het spel met de nieuwe klas. Wij stelden een lijst samen van onze leukste klasspelen. Talloze lesuren speelplezier gegarandeerd!

Gezondheid

De meest romantische spelen van De Aanstokerij

7 februari 2023

Rond 14 februari hangt er meer dan genoeg liefde in de lucht. Men zegt wel eens dat liefde een werkwoord, maar het kan ook een speelwoord zijn. Met deze selectie doorloop je op speelse wijze elke fase van de romantiek.

Social skills

Meer spelen, minder pesten!

25 januari 2023

Van 10 tot 18 februari is het de Vlaamse Week tegen Pesten en zetten ook wij helemaal in op verbondenheid om pesten tegen te gaan. Pesten voorkomen hoeft geen saaie bedoening te zijn waarin iemand gewoon uitlegt dat pesten echt niet oké is. Pak je het op een leuke en interactieve manier aan, dan krijg je iedereen mee in je verhaal.