Ga verder naar de inhoud

Leuke groepsgesprekken uit je eigen printer

19.01.2022

Sinds we op De Aanstokerij 'Spic &Span' ontwikkelden, is deze wasemmer met 25 propere gespreksmethoden dé manier om groepsgesprekken leuker en efficiënter te maken.

Zitten je kasten echter vol en heb je nergens plaats voor een emmertje, maar heb je wel ruimte op je harde schijf en wat printerpapier op overschot? Dan hebben we goed nieuws: we bieden ‘Spic & Span’ is nu ook aan als gratis download. Deze printbare versie kan je zelf thuis of op kantoor afdrukken.

'Spic & Span' is een kant-en-klare tool die jullie creatieve proces faciliteert, van de eerste brainstorm over een project tot de evaluatie van activiteiten. Selecteer een wasprogramma, zoek het nodige klein materiaal bij elkaar en blaas een nieuwe, maar vooral speelse wind door jullie groepsgesprekken.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? We bieden deze printversie van ‘Spic & Span’ tijdelijk gratis aan als cadeautje op onze webshop. Aarzel dus niet en probeer het zeker met jouw team uit!Meer over Communicatie & Feedback of Samenwerking & Teambuilding of Social skills

Diversiteit

Inclusief spelen

26 november 2022

De Verenigde Naties heeft 3 december uitgeroepen tot ‘Internationale Dag voor Mensen met een Beperking', een dag waarop gelijke kansen voor hen centraal staan. Als je aan het spelen wilt gaan met een diverse groep, of je spelers de leefwereld van mensen met een beperking wilt leren kennen, dan kunnen deze spelen je een handje helpen.

Communicatie & Feedback

Sluit het jaar af met een speelse traktatie

25 november 2022

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij ... Het was weer een jaar waarin we allemaal héél hard gewerkt hebben, en dan mag er ook stilaan wat ontspannen worden. Kijk daarom eens hoeveel verdwaald kleingeld je kan vinden, en trakteer jezelf en je team op een van deze professioneel verantwoorde spelen.

Samenwerking & Teambuilding

Speelse vormingen en vormende spelen

3 oktober 2022
Het nieuwe schooljaar is een dikke maand bezig, en dat betekent dat kinderen en jongeren steeds meer en meer broodnodige ontspanning vinden…