Ga verder naar de inhoud

Leuke groepsgesprekken uit je eigen printer

19.01.2022

Sinds we op De Aanstokerij 'Spic &Span' ontwikkelden, is deze wasemmer met 25 propere gespreksmethoden dé manier om groepsgesprekken leuker en efficiënter te maken.

Zitten je kasten echter vol en heb je nergens plaats voor een emmertje, maar heb je wel ruimte op je harde schijf en wat printerpapier op overschot? Dan hebben we goed nieuws: we bieden ‘Spic & Span’ is nu ook aan als gratis download. Deze printbare versie kan je zelf thuis of op kantoor afdrukken.

'Spic & Span' is een kant-en-klare tool die jullie creatieve proces faciliteert, van de eerste brainstorm over een project tot de evaluatie van activiteiten. Selecteer een wasprogramma, zoek het nodige klein materiaal bij elkaar en blaas een nieuwe, maar vooral speelse wind door jullie groepsgesprekken.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? We bieden deze printversie van ‘Spic & Span’ tijdelijk gratis aan als cadeautje op onze webshop. Aarzel dus niet en probeer het zeker met jouw team uit!Meer over Communicatie & Feedback of Samenwerking & Teambuilding of Social skills

Talenten & Competenties

Focus op talent binnen je lokaal bestuur

7 mei 2024

Een team met ruimte voor ieders unieke talenten gaat met plezier werken! Lokale besturen krijgen daarbij een duwtje in de rug via het vormingsfonds ‘Focus op Talent’ van Diverscity. De ideale manier om eens (voordeliger) te proeven van een vorming van De Aanstokerij!

Wereldburgerschap

Samen naar een herdruk van 'Got your back'!

2 mei 2024

Vorig jaar ontwikkelde De Aanstokerij samen met Stad Leuven 'Got your back', een spel waarin spelers ervaren hoe het is om gediscrimineerd te worden en hoe ze als omstander kunnen ingrijpen. Voor de herdruk van dit spel organiseren we een intekenactie, zodat je nu al een of meerdere exemplaren kan verzekeren om te verdelen onder scholen, sportclubs, bibliotheken ...

Samenwerking & Teambuilding

Zet de zomer teambuildend in

24 april 2024

Als je heel stil bent en héél goed luistert, hoor je het misschien al... De zomer die je roept!

Hoog tijd dus al een gezellig uitbol-momentje met je collega's in te plannen. En is er iets leuker dan samen spelen?