Ga verder naar de inhoud

Vormingen vanuit je zetel

06.12.2021

Helaas is het opnieuw wat moeilijker geworden om onze vormingen live aan je groep te geven. Maar niet getreurd, dat betekent niet dat je geen vormingen van De Aanstokerij kan boeken.

Dit is juist het geknipte moment om één van onze online vormingen uit te proberen, want zelfs al verlopen ze digitaal, ze zijn nog steeds even ervaringsgericht en interactief.

Ons online aanbod

... nog meer online vormingen

Boek een online vorming voor jouw team op een datum naar keuze


Meer over Spel als vormingsmethode of Samenwerking & Teambuilding of Diversiteit of Communicatie & Feedback

Diversiteit

Interactief spel 'Op ‘t eerste gezicht' leert kinderen over de gevolgen van discriminatie

21 maart 2024

Op 21 maart, de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie, lanceren Amnesty-jongerengroep Rebel With A Cause en De Aanstokerij het interactieve spel 'Op ‘t eerste gezicht'. Dit spel, speciaal ontworpen voor 10- tot 12-jarigen, stelt verschillende vormen van discriminatie aan de kaak.

Social skills

Meer spelen, minder pesten!

30 januari 2024

Van 10 tot 18 februari is het de Vlaamse Week tegen Pesten en zetten ook wij helemaal in op verbondenheid om pesten tegen te gaan. Pesten voorkomen hoeft geen saaie bedoening te zijn waarin iemand gewoon uitlegt dat pesten echt niet oké is. Pak je het op een leuke en interactieve manier aan, dan krijg je iedereen mee in je verhaal.

Spel als vormingsmethode

Webinar: teamversterkende spelen

12 december 2023

Hoe kan je via spel aan een sterk team werken? Speltrainer Hendrik heeft het antwoord op die vraag al bij tientallen organisaties gedemonstreerd. In deze videoreeks deelt hij zijn expertise over hoe je a.h.v. het teammodel van Lencioni een goed geolied team wordt. Via speelse methodieken ontdek je de onderdelen van een goed draaiend team, waardoor je de sfeer en de resultaten zal zien verbeteren.