Ga verder naar de inhoud

Vormingen vanuit je zetel

06.12.2021

Helaas is het opnieuw wat moeilijker geworden om onze vormingen live aan je groep te geven. Maar niet getreurd, dat betekent niet dat je geen vormingen van De Aanstokerij kan boeken.

Dit is juist het geknipte moment om één van onze online vormingen uit te proberen, want zelfs al verlopen ze digitaal, ze zijn nog steeds even ervaringsgericht en interactief.

Ons online aanbod

... nog meer online vormingen

Boek een online vorming voor jouw team op een datum naar keuze


Meer over Spel als vormingsmethode of Samenwerking & Teambuilding of Diversiteit of Communicatie & Feedback

Social skills

Meer spelen, minder pesten!

25 januari 2023

Van 10 tot 18 februari is het de Vlaamse Week tegen Pesten en zetten ook wij helemaal in op verbondenheid om pesten tegen te gaan. Pesten voorkomen hoeft geen saaie bedoening te zijn waarin iemand gewoon uitlegt dat pesten echt niet oké is. Pak je het op een leuke en interactieve manier aan, dan krijg je iedereen mee in je verhaal.

Economie en Financiën

Gratis 'Weg uit dat web' met de Sidekick Sam Academy

16 december 2022

Armoede op school is niets dat je zomaar kan oplossen. Het is een complex thema waar je als school bewust en voorzichtig mee moet omgaan. Om de kennis over het armoedeweb te vergroten, bieden we samen met Sidekick Sam Academy tien gratis begeleidingen 'Weg uit dat web' aan.

Samenwerking & Teambuilding

Speelse versterking voor je jeugdwerking

29 november 2022

Het eindejaar is in zicht, een nieuw jaar vol speelplezier ligt op de loer! Heeft je jeugdwerking nog een paar gaatjes in de agenda? Wat een gelukkig toeval, zeg! Tussen deze speltips vind je vast en zeker een leuke groepsactiviteit waarmee je niet alleen een goede samenwerking in de groep stimuleert, maar ook maatschappelijke thema's bespreekbaar maakt.