Ga verder naar de inhoud

Multi-inzetbaar en veelzijdig: de AANkaarten!

07.09.2021

Multi-inzetbaar en veelzijdig: met deze 56 AANkaarten kan je je groep op vele manieren in beweging brengen.

Gebruik de kaarten als kennismakingstool, om je groep in te delen of om te brainstormen. De kaarten gidsen je zelfs op een speelse manier door een evaluatie of nabespreking.

De kaartenset bevat rollenkaarten, kaarten met afbeeldingen, uitspraken, gevoelens en kaarten die een bepaalde groepsdynamica weergeven.

Wij geven je in de speluitleg alvast enkele methoden mee hoe je de AANkaarten kan inzetten, maar je vindt vast en zeker nog vele andere manieren om ze te gebruiken!

Let wel op, deze kaartenset kan verduiveld aanstekelijk werken.


Meer over Communicatie & Feedback

Communicatie & Feedback

Sluit het jaar af met een speelse traktatie

14 november 2023

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij ... Het was weer een jaar waarin we allemaal héél hard gewerkt hebben, en dan mag er ook stilaan wat ontspannen worden. Kijk daarom eens hoeveel verdwaald kleingeld je kan vinden, en trakteer jezelf en je team op een van deze professioneel verantwoorde spelen.

Opvoeding & Ontwikkeling

Al spelend vaardigheden voor het leven ontwikkelen

7 juli 2023

Een aandachtig oog heeft het misschien al opgemerkt, al scrollend door ons aanbod op de webshop, de icoontjes van de '21st century skills' of 'life skills'. Met de icoontjes verwijzen we naar de specifieke life skills waaraan gewerkt wordt in de spelen in ons aanbod.

Communicatie & Feedback

Top tien vormingen en teambuildings voor jeugdwerkers

12 juni 2023

Ben je nog op zoek naar een toffe vorming of teambuilding om het team van je jeugdvereniging deze zomer te verwennen, maar zijn er gewoon té veel opties? Daarom maakten we een lijst met onze favoriete spelen voor jeugdwerkers!