Ga verder naar de inhoud

Ga op waarden-volle ontdekkingstocht

09.12.2021

In december 2021 lanceerden we een nieuw kaartenspel om het gesprek over waarden mee aan te gaan: Waardevol!

Met ‘Waardevol’ creëer je een veilige omgeving waarin de leden van een groep vrijuit kunnen spreken over waarden, over de idealen die ze nastreven, zowel individueel als gemeenschappelijk.

Met de 90 waardenkaarten en 5 speelse methodieken die deze set bevat, voer je een uitgebreid gesprek waarin de verschillende aspecten van waarden aan bod komen: persoonlijke waarden, gemeenschappelijke waarden, de rol van waarden in een conflict en hun belang in maatschappelijk debat. Je kan elke methodiek afzonderlijk gebruiken of verschillende methodieken combineren naar keuze.

‘Waardevol’ is gericht op spelers vanaf 16 jaar. Je kan er in groepen van 2 tot 12 spelers mee aan de slag in allerhande contexten: op school, op de werkvloer, in de jeugdvereniging … Het spel kan makkelijk aangepast worden aan de leefwereld van eender welke groep.

Als je tien exemplaren bestelt, krijg je er gratis een elfde exemplaar bij.


Meer over Communicatie & Feedback of Social skills

Conflict & polarisering

Makkelijker praten over moeilijke onderwerpen

8 juni 2022
Hoe praat je op een leuke manier met kinderen over soms moeilijke onderwerpen?
Communicatie & Feedback

Leef! Werkboeken rond Verbindend Communiceren

3 juni 2022

De Leef! werkboeken gebaseerd op Verbindende Communicatie leren leerlingen om op een bewuste, respectvolle manier te communiceren.

Communicatie & Feedback

Leuke groepsgesprekken uit je eigen printer

19 januari 2022
Sinds we op De Aanstokerij 'Spic &Span' ontwikkelden, is deze wasemmer met 25 propere gespreksmethoden dé manier om groepsgesprekken…