Ga verder naar de inhoud

Ga op waarden-volle ontdekkingstocht

09.12.2021

In december 2021 lanceerden we een nieuw kaartenspel om het gesprek over waarden mee aan te gaan: Waardevol!

Met ‘Waardevol’ creëer je een veilige omgeving waarin de leden van een groep vrijuit kunnen spreken over waarden, over de idealen die ze nastreven, zowel individueel als gemeenschappelijk.

Met de 90 waardenkaarten en 5 speelse methodieken die deze set bevat, voer je een uitgebreid gesprek waarin de verschillende aspecten van waarden aan bod komen: persoonlijke waarden, gemeenschappelijke waarden, de rol van waarden in een conflict en hun belang in maatschappelijk debat. Je kan elke methodiek afzonderlijk gebruiken of verschillende methodieken combineren naar keuze.

‘Waardevol’ is gericht op spelers vanaf 16 jaar. Je kan er in groepen van 2 tot 12 spelers mee aan de slag in allerhande contexten: op school, op de werkvloer, in de jeugdvereniging … Het spel kan makkelijk aangepast worden aan de leefwereld van eender welke groep.

Als je tien exemplaren bestelt, krijg je er gratis een elfde exemplaar bij.


Meer over Communicatie & Feedback of Social skills

Gezondheid

De meest romantische spelen van De Aanstokerij

7 februari 2023

Rond 14 februari hangt er meer dan genoeg liefde in de lucht. Men zegt wel eens dat liefde een werkwoord, maar het kan ook een speelwoord zijn. Met deze selectie doorloop je op speelse wijze elke fase van de romantiek.

Social skills

Meer spelen, minder pesten!

25 januari 2023

Van 10 tot 18 februari is het de Vlaamse Week tegen Pesten en zetten ook wij helemaal in op verbondenheid om pesten tegen te gaan. Pesten voorkomen hoeft geen saaie bedoening te zijn waarin iemand gewoon uitlegt dat pesten echt niet oké is. Pak je het op een leuke en interactieve manier aan, dan krijg je iedereen mee in je verhaal.

Communicatie & Feedback

Sluit het jaar af met een speelse traktatie

25 november 2022

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij ... Het was weer een jaar waarin we allemaal héél hard gewerkt hebben, en dan mag er ook stilaan wat ontspannen worden. Kijk daarom eens hoeveel verdwaald kleingeld je kan vinden, en trakteer jezelf en je team op een van deze professioneel verantwoorde spelen.