Ga verder naar de inhoud

Een duwtje in de rug van je voornemens

14.01.2022

Bij het begin van een nieuw jaar maken heel wat mensen goede voornemens: “dit jaar ga ik meer sporten”, “dit jaar leer ik een nieuw talent”, “dit jaar ga ik vriendelijker proberen zijn”… Nu we intussen dik twee weken verder zijn, kan het dat je het met sommige voornemens moeilijker hebt dan met andere.

"Dit jaar wil ik betere communicatie op werk"

  • Omgaan met moeilijke situaties via de Roos van Leary: Vorming over omgaan met moeilijke situaties en conflicten waarbij we actief aan de slag gaan met de theorie 'de Roos van Leary'.
  • Spic & Span: Spic & Span bundelt 25 methoden om groepsgesprekken efficiënter en speelser te maken. Een hulpmiddel bij het brainstormen, discussiëren, feedback geven, plannen en evalueren! (En Spic & Span is tijdelijk gratis beschikbaar als download!)

“Dit jaar wil ik beter met mijn collega’s samenwerken”

  • Het Teamspel: Het Teamspel maakt de belangrijkste aspecten van het samenwerken in teams en organisaties bespreekbaar.
  • Mobile Escape Game: Test je samenwerkingskills in deze uitdagende teambuilding! 2 kamers, 2 smartphones, 1 mysterie, de klok tikt ... Na de ontknoping kan je verder inzoomen op de (samen)werking binnen je team!

HET TEAMSPEL

€ 27,50

“Dit jaar wil ik creatiever uit de hoek komen”

  • 75 tools for creative thinking: Dit pak cratieve kaarten helpt de spelers creatief te zijn in de verschillende fasen van alle processen en situaties waarin nieuwe ideeën gewenst zijn.
  • Meaningful Play: Durf jij ook wel eens een saaie taak uitstellen of 'vergeten'? Dompel je onder in de wereld van meaningful play en pimp met gamification die vervelende 'to do'! Tijd om een level te stijgen!

“Dit jaar wil ik meer plezier halen uit mijn werk”

  • Job Crafting: Het uitgangspunt van het jobcraftingspel is dat de taakanalyse een startpunt vormt om een job daadwerkelijk te gaan verbeteren. Het spel helpt bij het zoeken van manieren om je lastige taken/tweeledige taken leuker te maken of om je leuke taken nog aantrekkelijker te maken.
  • Fluitend naar het Werk: Werkplezier komt niet zomaar. In deze vorming leren medewerkers aangeven wat hen motiveert en welk gedrag ze prettig vinden en welk gedrag niet. Zo kan je er als organisatie voor gaan om iedereen ’s ochtends fluitend over de drempel te krijgen.

Meer over Communicatie & Feedback of Conflict & polarisering of Economie en Financiën

Opvoeding & Ontwikkeling

Al spelend vaardigheden voor het leven ontwikkelen

7 juli 2023

Een aandachtig oog heeft het misschien al opgemerkt, al scrollend door ons aanbod op de webshop, de icoontjes van de '21st century skills' of 'life skills'. Met de icoontjes verwijzen we naar de specifieke life skills waaraan gewerkt wordt in de spelen in ons aanbod.

Communicatie & Feedback

Top tien vormingen en teambuildings voor jeugdwerkers

12 juni 2023

Ben je nog op zoek naar een toffe vorming of teambuilding om het team van je jeugdvereniging deze zomer te verwennen, maar zijn er gewoon té veel opties? Daarom maakten we een lijst met onze favoriete spelen voor jeugdwerkers!

Mentaal welzijn

Bedank de leerkracht met een spel

7 juni 2023

Nog op zoek naar een leuke manier om de leerkracht van je kroost te bedanken voor het fijne schooljaar? Met een spel van De Aanstokerij zit je zeker goed en kan de leerkracht in kwestie volgend schooljaar lekker aan het spel met de nieuwe klas. Talloze lesuren speelplezier gegarandeerd!