Ga verder naar de inhoud

Zet de zomer teambuildend in

02.06.2022

Als je heel stil bent en héél goed luistert, hoor je het misschien al...

De zomer die je roept!

En nu iedereen begint uit te kijken naar de warme zomermaanden en de eventuele vakanties naar verre (of niet-verre) oorden, is het hoog tijd voor een gezellig uitbol-momentje met de collega's. En is er iets leuker dan samen spelen?

Daarom biedt De Aanstokerij ook enkele leuke teambuildings aan voor op de werkvloer.

Red jezelf uit een zinkende duikboot, los in 2 teams een escape game op, leef je uit in samenwerkingsspelen waarbij winnen niet het belangrijkste is ... We garanderen je een leuke activiteit, waarbij je ook wat over jezelf en je groep bijleert. Zo kan je de zomerperiode plezierig inzetten én de groepssfeer boosten.

Aarzel niet en vraag nu een offerte aan, voordat je computer smelt in de juni-hitte!

Speelse teambuildings


Meer over Samenwerking & Teambuilding

Social skills

Meer spelen, minder pesten!

25 januari 2023

Van 10 tot 18 februari is het de Vlaamse Week tegen Pesten en zetten ook wij helemaal in op verbondenheid om pesten tegen te gaan. Pesten voorkomen hoeft geen saaie bedoening te zijn waarin iemand gewoon uitlegt dat pesten echt niet oké is. Pak je het op een leuke en interactieve manier aan, dan krijg je iedereen mee in je verhaal.

Samenwerking & Teambuilding

Een sterk en divers team met TEAMinclusie(f)

5 januari 2023

Steeds meer organisaties streven naar inclusief samenwerken. Daarom werkte De Aanstokerij mee met de Karel de Grote Hogeschool aan hun ESF-project en ontwikkelden we 22 activiteiten om te bouwen aan een sterke en diverse ploeg met 'TEAMinclusie(f)'.

Samenwerking & Teambuilding

Speelse versterking voor je jeugdwerking

29 november 2022

Het eindejaar is in zicht, een nieuw jaar vol speelplezier ligt op de loer! Heeft je jeugdwerking nog een paar gaatjes in de agenda? Wat een gelukkig toeval, zeg! Tussen deze speltips vind je vast en zeker een leuke groepsactiviteit waarmee je niet alleen een goede samenwerking in de groep stimuleert, maar ook maatschappelijke thema's bespreekbaar maakt.