Ga verder naar de inhoud

Zet de zomer teambuildend in

02.06.2022

Als je heel stil bent en héél goed luistert, hoor je het misschien al...

De zomer die je roept!

En nu iedereen begint uit te kijken naar de warme zomermaanden en de eventuele vakanties naar verre (of niet-verre) oorden, is het hoog tijd voor een gezellig uitbol-momentje met de collega's. En is er iets leuker dan samen spelen?

Daarom biedt De Aanstokerij ook enkele leuke teambuildings aan voor op de werkvloer.

Red jezelf uit een zinkende duikboot, los in 2 teams een escape game op, leef je uit in samenwerkingsspelen waarbij winnen niet het belangrijkste is ... We garanderen je een leuke activiteit, waarbij je ook wat over jezelf en je groep bijleert. Zo kan je de zomerperiode plezierig inzetten én de groepssfeer boosten.

Aarzel niet en vraag nu een offerte aan, voordat je computer smelt in de juni-hitte!

Speelse teambuildings


Meer over Samenwerking & Teambuilding

Diversiteit

Inclusief spelen

26 november 2022

De Verenigde Naties heeft 3 december uitgeroepen tot ‘Internationale Dag voor Mensen met een Beperking', een dag waarop gelijke kansen voor hen centraal staan. Als je aan het spelen wilt gaan met een diverse groep, of je spelers de leefwereld van mensen met een beperking wilt leren kennen, dan kunnen deze spelen je een handje helpen.

Samenwerking & Teambuilding

Speelse vormingen en vormende spelen

3 oktober 2022
Het nieuwe schooljaar is een dikke maand bezig, en dat betekent dat kinderen en jongeren steeds meer en meer broodnodige ontspanning vinden…
Samenwerking & Teambuilding

Game on! Zomerse spelt(r)ips

4 mei 2022
Het is weer lekker warm aan het worden, en een zomer vol speelplezier ligt op de loer! Heeft je jeugdvereniging nog een paar gaatjes in de…