Ga verder naar de inhoud

Samen sterker in spel!

28.08.2018

Op zoek naar een werkvorm die de vertrouwensband en sfeer binnen je klas versterkt en waarbij de leerlingen worden gestimuleerd om samen iets tot een goed einde te brengen?

Met onze 'Samenwerkingsspelen (plus)' en 'Sierra Oscar Lima' kan je hier op een actieve, aangename én sterke manier aan werken. Een leuke ervaring die bijblijft!

Ideaal om te spelen tijdens kennismakingsdagen, SOVA-dagen en zelfs teamdagen met het leerkrachtenteam.

In deze spelen werk je o.a. aan:

  • ontwikkelen en stimuleren van sociale vaardigheden
  • omgang met groepsdruk
  • invloed van het individu op de groep en omgekeerd
  • teambuilding
  • overleg en maken van afspraken
  • respect voor elkaar en voor individuele beslissingen
  • ...

Sterker door samen spelen

Begeleiding aanvragen

Eén van onze speltrainers komt het spel ter plaatse spelen met je klas. Tijdens de nabespreking gaat de groep dieper in op het thema en de inzichten opgedaan tijdens het spel.

Vraag nu je begeleiding aan om zeker te zijn van jouw voorkeursdatum! Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op voor verdere concrete afspraken.


Meer over Samenwerking & Teambuilding

Social skills

Meer spelen, minder pesten!

30 januari 2024

Van 10 tot 18 februari is het de Vlaamse Week tegen Pesten en zetten ook wij helemaal in op verbondenheid om pesten tegen te gaan. Pesten voorkomen hoeft geen saaie bedoening te zijn waarin iemand gewoon uitlegt dat pesten echt niet oké is. Pak je het op een leuke en interactieve manier aan, dan krijg je iedereen mee in je verhaal.

Spel als vormingsmethode

Webinar: teamversterkende spelen

12 december 2023

Hoe kan je via spel aan een sterk team werken? Speltrainer Hendrik heeft het antwoord op die vraag al bij tientallen organisaties gedemonstreerd. In deze videoreeks deelt hij zijn expertise over hoe je a.h.v. het teammodel van Lencioni een goed geolied team wordt. Via speelse methodieken ontdek je de onderdelen van een goed draaiend team, waardoor je de sfeer en de resultaten zal zien verbeteren.

Samenwerking & Teambuilding

Speelse versterking voor je jeugdwerking

21 november 2023

Het eindejaar is in zicht, een nieuw jaar vol speelplezier ligt op de loer! Heeft je jeugdwerking nog een paar gaatjes in de agenda? Wat een gelukkig toeval, zeg! Tussen deze speltips vind je vast en zeker een leuke groepsactiviteit waarmee je niet alleen een goede samenwerking in de groep stimuleert, maar ook maatschappelijke thema's bespreekbaar maakt.