Ga verder naar de inhoud

Bedank je juf of meester met een speelse cadeaubon!

31.05.2022

Het schooljaar loopt op zijn einde en de zomervakantie komt elke dag dichterbij.

Op de laatste schooldag blikt je kind hopelijk terug naar een jaar boordevol spel, fun en kennis. Wil je de juf of meester in de bloemetjes zetten en dit jaar graag origineel uit de hoek komen?

Verras de juf of meester met een speelse cadeaubon! Dan kan die lekker snuisteren in onze (online) spelenwinkel en zichzelf (en zijn/haar groep, klas, team ...) plezieren met een nieuw spel of spelenboek.

Bepaal zelf hoeveel je wilt schenken a.h.v. de cadeaubonnen ter waarde van € 10, € 25 en € 50. En ja, de cadeaubonnen zijn combineerbaar.

Heb je graag meer informatie of zit je nog met een vraag, bel ons op 016 22 25 17 of mail shop@aanstokerij.be.


Ook interessante artikels

Wereldburgerschap

Spelen over mensenrechten

28 november 2022

Op 10 december 1948 ondertekenden de Verenigde Naties de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, en dat vieren we elk jaar. Het is zeventig jaar later echter nog steeds heel belangrijk om het over mensenrechten te hebben. Met deze spelen heb je een interactieve leidraad om de verschillenden mensenrechten de duiden.

Diversiteit

Inclusief spelen

26 november 2022

De Verenigde Naties heeft 3 december uitgeroepen tot ‘Internationale Dag voor Mensen met een Beperking', een dag waarop gelijke kansen voor hen centraal staan. Als je aan het spelen wilt gaan met een diverse groep, of je spelers de leefwereld van mensen met een beperking wilt leren kennen, dan kunnen deze spelen je een handje helpen.

Communicatie & Feedback

Sluit het jaar af met een speelse traktatie

25 november 2022

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij ... Het was weer een jaar waarin we allemaal héél hard gewerkt hebben, en dan mag er ook stilaan wat ontspannen worden. Kijk daarom eens hoeveel verdwaald kleingeld je kan vinden, en trakteer jezelf en je team op een van deze professioneel verantwoorde spelen.