Ga verder naar de inhoud

Aanstekelijke bestuursleden gezocht

08.10.2019

Draag je De Aanstokerij een warm hart toe en ben je gebeten door spel en ervaringsleren? Dan is bestuurslid worden bij onze organisatie een engagement dat misschien wel iets voor jou is.

Wat houdt dat in?

Als lid van de Raad van Bestuur van De Aanstokerij help je het strategisch beleid op langere termijn (beleidsnota, personeelsbeleid, financieel beleid …) mee uitdenken. Hierbij is er een wisselwerking tussen het personeel (voorstel doen, feedback geven, uitvoeren) en het Bestuur (voorstel doen, feedback geven, beslissen). Daarnaast wordt in de Raad van Bestuur geïnformeerd en/of beslist over de grote lijnen van de operationele werking (KPI’s, kwartaalresultaten, aanwervingen, opvolging beheersovereenkomst …).

De Raad van Bestuur komt 5 keer per jaar samen. Daarnaast ben je als bestuurder ook lid van de Algemene Vergadering, die 2 keer per jaar bijeen komt. Deze vergaderingen vinden altijd ’s avonds plaats bij De Aanstokerij in Heverlee.

Iets voor jou?

 • Je draagt De Aanstokerij een warm hart toe.
 • Je woont in de buurt van Leuven.
 • Je hebt ervaring met het bestuur van een organisatie.
 • Je bent bereid een engagement van minimum 3 jaar aan te gaan.
 • Je hebt tijd (en goesting) voor 7 avondvergaderingen per jaar.
 • Je hebt de spelkriebel en staat achter spel als vormingsmiddel.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Enthousiaste collega-bestuursleden die graag kennis uitwisselen.
 • Gratis deelname aan activiteiten die De Aanstokerij organiseert (eindejaarsreceptie, BBQ, vormingen in open aanbod …).
 • Geen zitpenningen, wel een kostenvergoeding voor verplaatsingskosten.
 • Een bestuurdersverzekering afgesloten volgens de regels van de vzw-wetgeving.
 • Een warm onthaal via kennismakingsmoment met onze werking en het personeel.
 • Speelse vergadertechnieken, een fijne sfeer én lekker eten.

Helemaal op je lijf geschreven?

Stuur voor 8 november een mailtje met wat meer info over jezelf naar mieke@aanstokerij.be. We spreken graag af bij een koffie!

Nog vragen?

Mieke geeft je graag meer uitleg!

Mieke Michels

Zakelijk coördinator
'Ik ga voor de roze vraag.'

Ook interessante artikels

Organisatiecultuur & -management

Productiecoaching: 'Ken je bedrijf, 24plus'

5 juli 2024

24+, het customer care center voor KBC aan hoog tempo groeien. Daarom ontwikkelden ze het spel 'Ken je bedrijf, 24plus', waarmee medewerkers hun bedrijf leren kennen. En voor de final touches deden ze beroep op een productiecoaching van De Aanstokerij.

Talenten & Competenties

Interview: De Aanstokerij ging weer 'in zee' met MDK

24 juni 2024

Wist je dat het op 25 juni Dag van de Zeevaarder is? De perfecte gelegenheid om eens wat te vertellen over onze spelen voor het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust! Tien jaar geleden maakten we voor hen al Are You Waterproof: een Boeiend Klasspel, maar onlangs werkten we een nieuw spel voor hen af. Tijd om eens met Katty Cypers van MDK te babbelen!

Wereldburgerschap

De Aanstokerij voor een appel en een ei

10 mei 2024

Weet je wat nóg leuker is dan een speelse begeleiding van De Aanstokerij? Een speelse begeleiding waarvan de kosten door iemand anders gedekt wordt. Tal van organisaties en instanties geloven net als wij in de kracht van spel en maken het mogelijk om bepaalde spelen aan verlaagde prijs, of zelfs helemaal gratis, te spelen!