Ga verder naar de inhoud

5 jaar De Aanstokerij!

29.01.2021

5 jaar sinds onze naamsverandering van Centrum Informatieve Spelen naar De Aanstokerij. Feest! Veel om dankbaar voor te zijn.

Dit was alleen maar mogelijk geweest dankzij een heleboel enthousiaste Aanstokers en vrijwilligers. En dankzij jullie, onze supporters!

Bedankt voor het samenspel!

Jasper // Mieke // Katrien // Ines // Hendrik // Joost // Marike // Michiel // Elise // Mathieu // Steven // Silke // Heidi // Ward // Kato // Sara // Elsy // Marc // Johan // Bram // Soetkin // Leen // Stephanie // Flor // Muriel // Hadewig // Sil // An // Kelly // Anouck & al onze vrijwilligers die steeds met volle overgave alles op het spel zetten.


Ook interessante artikels

Organisatiecultuur & -management

Productiecoaching: 'Ken je bedrijf, 24plus'

5 juli 2024

24+, het customer care center voor KBC aan hoog tempo groeien. Daarom ontwikkelden ze het spel 'Ken je bedrijf, 24plus', waarmee medewerkers hun bedrijf leren kennen. En voor de final touches deden ze beroep op een productiecoaching van De Aanstokerij.

Talenten & Competenties

Interview: De Aanstokerij ging weer 'in zee' met MDK

24 juni 2024

Wist je dat het op 25 juni Dag van de Zeevaarder is? De perfecte gelegenheid om eens wat te vertellen over onze spelen voor het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust! Tien jaar geleden maakten we voor hen al Are You Waterproof: een Boeiend Klasspel, maar onlangs werkten we een nieuw spel voor hen af. Tijd om eens met Katty Cypers van MDK te babbelen!

Wereldburgerschap

De Aanstokerij voor een appel en een ei

10 mei 2024

Weet je wat nóg leuker is dan een speelse begeleiding van De Aanstokerij? Een speelse begeleiding waarvan de kosten door iemand anders gedekt wordt. Tal van organisaties en instanties geloven net als wij in de kracht van spel en maken het mogelijk om bepaalde spelen aan verlaagde prijs, of zelfs helemaal gratis, te spelen!