Ga verder naar de inhoud

Game on! Zomerse spelt(r)ips

04.05.2022

Het is weer lekker warm aan het worden, en een zomer vol speelplezier ligt op de loer! Heeft je jeugdvereniging nog een paar gaatjes in de agenda? Wat een gelukkig toeval, zeg!

We stellen je graag onze tips voor om tijdens je zomerse groepsactiviteiten alles op het spel te zetten. Met zinvolle, sfeervolle en groepsbevorderende spelen waarmee je de samenwerking, de communicatie en het vertrouwen in de groep stimuleert.

Ideaal voor op je (zomer)kamp, weekend, teambuilding, speelplein, bezoekdag, startdag, jeugdraad, leidingskring, tienerwerking enz.

Een ervaren speltrainer komt telkens op de afgesproken tijd en plaats het spel in goede banen leiden. Leuk, actief en met inhoud!

Mentaal welzijn

Diversiteit & interculturaliteit

Duurzaamheid

Teambuilding & samenwerking

Communicatie

Veilig online

Motivatie

Inspraak & participatie

Over spel

Praktisch

Prijs

Afhankelijk van de doelgroep waarmee het spel gespeeld wordt:

 • Jeugdwerk (kinderen en jongeren tot 30 jaar in de vrije tijd en vrijwillige jeugdwerkers): € 95 voor 2 uur (standaard)
 • Professionelen in het jeugdwerk: € 235 voor 2 uur (standaard)

We rekenen daarnaast ook een vervoers- en een verplaatsingskost aan per km. Mail ons op begeleiding@aanstokerij.be en we werken samen de voordeligste boeking uit!

Aantal begeleiders

1 speltrainer per 15 spelers

Een begeleiding boeken?

 • Online
  Boek je begeleiding via de webshop. Je kan er het online boekingsformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor verdere concrete afspraken.
 • Telefonisch
  Je kan ons telefonisch bereiken op 016 22 25 17 tijdens de werkuren, behalve tijdens onze zomersluiting van donderdag 21 juli t.e.m. vrijdag 5 augustus 2022.
 • E-mail
  Mail naar begeleiding@aanstokerij.be voor een persoonlijke prijsberekening en zoek samen met ons naar de voordeligste boeking.

TIP

Contacteer je jeugddienst als samenwerkingspartner!


Meer over Samenwerking & Teambuilding

Samenwerking & Teambuilding

Zet de zomer teambuildend in

2 juni 2022
Als je heel stil bent en héél goed luistert, hoor je het misschien al... De zomer die je roept! En nu iedereen begint uit te kijken naar de…
Communicatie & Feedback

Leuke groepsgesprekken uit je eigen printer

19 januari 2022
Sinds we op De Aanstokerij 'Spic &Span' ontwikkelden, is deze wasemmer met 25 propere gespreksmethoden dé manier om groepsgesprekken…
Spel als vormingsmethode

Vormingen vanuit je zetel

6 december 2021
Helaas is het opnieuw wat moeilijker geworden om onze vormingen live aan je groep te geven. Maar niet getreurd, dat betekent niet dat je…