Ga verder naar de inhoud

Game on! Zomerse spelt(r)ips

04.05.2022

Het is weer lekker warm aan het worden, en een zomer vol speelplezier ligt op de loer! Heeft je jeugdvereniging nog een paar gaatjes in de agenda? Wat een gelukkig toeval, zeg!

We stellen je graag onze tips voor om tijdens je zomerse groepsactiviteiten alles op het spel te zetten. Met zinvolle, sfeervolle en groepsbevorderende spelen waarmee je de samenwerking, de communicatie en het vertrouwen in de groep stimuleert.

Ideaal voor op je (zomer)kamp, weekend, teambuilding, speelplein, bezoekdag, startdag, jeugdraad, leidingskring, tienerwerking enz.

Een ervaren speltrainer komt telkens op de afgesproken tijd en plaats het spel in goede banen leiden. Leuk, actief en met inhoud!

Mentaal welzijn

Diversiteit & interculturaliteit

Duurzaamheid

Teambuilding & samenwerking

Communicatie

Veilig online

Motivatie

Inspraak & participatie

Over spel

Praktisch

Prijs

Afhankelijk van de doelgroep waarmee het spel gespeeld wordt:

 • Jeugdwerk (kinderen en jongeren tot 30 jaar in de vrije tijd en vrijwillige jeugdwerkers): € 95 voor 2 uur (standaard)
 • Professionelen in het jeugdwerk: € 235 voor 2 uur (standaard)

We rekenen daarnaast ook een vervoers- en een verplaatsingskost aan per km. Mail ons op begeleiding@aanstokerij.be en we werken samen de voordeligste boeking uit!

Aantal begeleiders

1 speltrainer per 15 spelers

Een begeleiding boeken?

 • Online
  Boek je begeleiding via de webshop. Je kan er het online boekingsformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor verdere concrete afspraken.
 • Telefonisch
  Je kan ons telefonisch bereiken op 016 22 25 17 tijdens de werkuren, behalve tijdens onze zomersluiting van donderdag 21 juli t.e.m. vrijdag 5 augustus 2022.
 • E-mail
  Mail naar begeleiding@aanstokerij.be voor een persoonlijke prijsberekening en zoek samen met ons naar de voordeligste boeking.

TIP

Contacteer je jeugddienst als samenwerkingspartner!


Meer over Samenwerking & Teambuilding

Diversiteit

Inclusief spelen

26 november 2022

De Verenigde Naties heeft 3 december uitgeroepen tot ‘Internationale Dag voor Mensen met een Beperking', een dag waarop gelijke kansen voor hen centraal staan. Als je aan het spelen wilt gaan met een diverse groep, of je spelers de leefwereld van mensen met een beperking wilt leren kennen, dan kunnen deze spelen je een handje helpen.

Samenwerking & Teambuilding

Speelse vormingen en vormende spelen

3 oktober 2022
Het nieuwe schooljaar is een dikke maand bezig, en dat betekent dat kinderen en jongeren steeds meer en meer broodnodige ontspanning vinden…
Samenwerking & Teambuilding

Zet de zomer teambuildend in

2 juni 2022
Als je heel stil bent en héél goed luistert, hoor je het misschien al... De zomer die je roept! En nu iedereen begint uit te kijken naar de…