Ga verder naar de inhoud

Aanstekelijke bestuursleden gezocht!

22.11.2022

Draag je De Aanstokerij een warm hart toe en ben je gebeten door spel en ervaringsleren? Dan is bestuurslid worden bij onze organisatie een engagement dat misschien wel iets voor jou is!

Wat houdt dat in?

Als lid van de Raad van Bestuur van De Aanstokerij help je het strategisch beleid op langere termijn (beleidsnota, personeelsbeleid, financieel beleid …) mee uitdenken. Hierbij is er een wisselwerking tussen het personeel (voorstel doen, feedback geven, uitvoeren) en het Bestuur (voorstel doen, feedback geven, beslissen). Daarnaast wordt in de Raad van Bestuur geïnformeerd en/of beslist over de grote lijnen van de operationele werking (KPI’s, kwartaalresultaten, aanwervingen, opvolging beheersovereenkomst …).

De Raad van Bestuur komt 5 keer per jaar samen. Daarnaast ben je als bestuurder ook lid van de Algemene Vergadering, die 2 keer per jaar bijeen komt. Deze vergaderingen vinden altijd ’s avonds plaats bij De Aanstokerij in Heverlee.

Iets voor jou?

 • Je draagt De Aanstokerij een warm hart toe.
 • Je woont in de buurt van Leuven.
 • Je hebt ervaring met het bestuur van een organisatie.
 • Je bent bereid een engagement van minimum 3 jaar aan te gaan.
 • Je hebt tijd (en goesting) voor 7 avondvergaderingen per jaar.
 • Je hebt de spelkriebel en staat achter spel als vormingsmiddel.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Enthousiaste collega-bestuursleden die graag kennis uitwisselen.
 • Gratis deelname aan activiteiten die De Aanstokerij organiseert (eindejaarsreceptie, BBQ, vormingen in open aanbod …).
 • Geen zitpenningen, wel een kostenvergoeding voor verplaatsingskosten.
 • Een bestuurdersverzekering afgesloten volgens de regels van de vzw-wetgeving.
 • Een warm onthaal via kennismakingsmoment met onze werking en het personeel.
 • Speelse vergadertechnieken, een fijne sfeer én lekker eten.

Helemaal op je lijf geschreven?

We spreken graag af bij een koffie of thee! Stuur voor 9 januari 2023 een mailtje met wat meer info over jezelf naar fiona@aanstokerij.be en we leggen snel iets vast.

Voel je het kriebelen, maar heb je nog vragen?

Fiona geeft graag meer uitleg!

Fiona Ang Chun Li

Pedagogisch coördinator
"Ik ben het 'onschuldige meisje'!"

Ook interessante artikels

Wereldburgerschap

Spelen over mensenrechten

28 november 2022

Op 10 december 1948 ondertekenden de Verenigde Naties de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, en dat vieren we elk jaar. Het is zeventig jaar later echter nog steeds heel belangrijk om het over mensenrechten te hebben. Met deze spelen heb je een interactieve leidraad om de verschillenden mensenrechten de duiden.

Diversiteit

Inclusief spelen

26 november 2022

De Verenigde Naties heeft 3 december uitgeroepen tot ‘Internationale Dag voor Mensen met een Beperking', een dag waarop gelijke kansen voor hen centraal staan. Als je aan het spelen wilt gaan met een diverse groep, of je spelers de leefwereld van mensen met een beperking wilt leren kennen, dan kunnen deze spelen je een handje helpen.

Communicatie & Feedback

Sluit het jaar af met een speelse traktatie

25 november 2022

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij ... Het was weer een jaar waarin we allemaal héél hard gewerkt hebben, en dan mag er ook stilaan wat ontspannen worden. Kijk daarom eens hoeveel verdwaald kleingeld je kan vinden, en trakteer jezelf en je team op een van deze professioneel verantwoorde spelen.